Stop Chemtrails in Hungary! Vegyifelhõmentes Magyarországért!

 

 

Svéd hivatalos beismerés: az égbolton látható mérgezõ vegyicsíkok (chemtrails) valódi jelenségek, nem összeesküvés-elmélet

Azok a hosszú, fehér, el-nem-tûnõ ködszerû csíkok, amiket felségjelzés nélküli repülõgépek húznak gyakorta az égboltra, nem a megszokott kondenzcsíkok – mondta Pernilla Hagberg, a Svéd Zöld Párt vezetõje. A svéd Katrineholms Kuriren lap tudósítása szerint Hagberg - az elsõ politikai vezetõ aki szóvá tette az ügyet – nyíltan beismerte hogy ezek a szokatlan felhõfoszlányok, melyek a kondenzcsíkokkal ellentétben nem oszlanak szét, valójában vegyi anyagok, vírusok és fémek mérgezõ keveréke, amelyeket gyûjtõnéven „chemtrails”-nek, azaz vegyicsíkoknak nevezett.

Hagberg elmondása szerint a permetezés az amerikai CIA (Központi Hírszerzõ Ügynökség) az NSA (Nemzetbiztonsági Ügynökség) és a svéd kormány közös erõfeszítése, és célja, hogy aeroszol permetezésével szándékosan módosítsák a légköri körülményeket.

A veszélyes permetkeverék különbözõ vegyi összetevõket, vírusokat, vírustöredékeket tartalmaz, valamint fémeket, mint például alumínium és bárium, amelyek bizonyítottan felhalmozódnak bolygószerte a vízlelõhelyeken és a talajban. (http://chemtrails.cc/)

A közönséges kondenzcsíkok, melyek pusztán vízpárából állnak, amely a hajtómûvet elhagyva gyorsan szertefoszlik, nagyban különböznek a vegyicsíkoktól, amik fokozatosan fehérbe borítják az egész eget. A mellékelt videó, amelyet a FreeTruth Show címû YouTube-os rádiómûsor állított össze, bemutat pár szemléltetõ példát ezekrõl a gyakran látható vegyicsíkokról:

„Nagyszerû látni, hogy egy politikus is felhívta a nyilvánosság figyelmét erre a problémára, és megerõsíti a téma hitelességét a fõáramú médiában” - írja JG Vibes Hagberg példanélküli nyilvános bevallásáról a The Intel Hub cikkében.

Permetezés a bolygó megmentése érdekében?

Érdekes módon, az ENSZ és a különféle, Bill&Melinda Gates Alapítvány által fizetett társaságok mostanában rákényszerültek arra, hogy elismerjék a permetezés tényét, s hogy a kibocsátott részecskék nem rendes kondenzgõzbõl származnak. A vegyi permetezés ürügye: ez valamilyen módon megmenti a bolygót a szokatlan politikai irányvonalak igazolására gyakran használt, immár lerágottcsont- áltudományos környezetvédelmi elmélet, az úgynevezett „globális felmelegedés” pusztító hatásaitól.

(globalresearch.ca)

A vegyicsíkok esetében már mindenféle ürügyet kitaláltak, hogy megpróbálják törvényessé tenni az egek mértéktelen szennyezését: napsugarak visszaverése a Föld átlag-hõmérsékletének csökkentéséért, éghajlati minták befolyásolása, hogy ellensúlyozzák a sarki jégsapkák állítólagos olvadását, és még sorolhatnánk. Hagberg úgy nyilatkozott, hogy amennyiben a következõ ciklusra is megválasztják, folytatni fogja az országában folyó vegyi permetezés elleni harcot, mely elmondása szerint a svéd kormány jóváhagyásával mûködik.

Jó szívvel ajánljuk a „Mi a fenét permeteznek ezek?” címû dokumentum filmet (whatintheworldaretheyspraying.info), illetve a folytatását, „Mi a fenéért permeteznek ezek?” címût (whyintheworldaretheyspraying.com). A filmek információval szolgálnak a bolygóméretû vegyi permetezés jelenségérõl, mindkettõ megtekinthetõ YouTube-on. Az elsõ, magyar felirattal itt látható:
https://www.youtube.com/watch?v=tjdxWrkfJbQ
(Jobb alsó sarokban az elsõ gombbal kapcsolható be a felirat)

Forrás: http://thewatchers.adorraeli.com/2012/10/07/swedish-official-admits-toxic-chemtrails-real-wild-conspiracy-theory/