Oltáskritikus Életvédõk Szövetsége
   
 
Szeptemberben diktálják az iskolásokba a Hepatitis méreginjekciót - lehet nemet is mondani!
 
     
  Kedves Szülõk, figyelem! Az iskolában szeptemberben adják be a 13-14 éves gyerekeknek a Hepatitis vakcinát, mely bizonyítottan programozott sejthalált okoz a májban. A törvény által elõírt teljeskörû tájékoztatás annyiban merül ki, hogy - jó esetben - legfeljebb közlik az ellenõrzõkönyvben az eseményt.

A Hepatitis B méreginjekció ("védõoltás") a legújabb, 2011-es kutatások szerint 144 gén mûködését változtatja meg, ebbõl 7 gén gyulladások kialakulásával és az anyagcserével van kapcsolatban.

Így aztán érthetõ, hogy miért szenved oly sok gyermek és fiatal ízületi gyulladástól, amikor életkoruk egyáltalán nem indokolná. Ugyancsak többen jártak úgy ismerõseim körében, hogy a Hepatitis B vakcina után gizdává váltak a korábban mokány, izmos fiatalok.

Az oltási kötelezettséget elõíró paragrafus alkotmánysértõ, sárba tapos több nemzetközi egyezményt, de még magát az egészségügyi törvényt is szembeköpi. Az egészségügyi törvény bevezetõje szerint ugyanis az Országgyûlés az egyén és a nemzet jólléte, egészsége érdekében és szolgálatában, felelõsségtõl ihletve törvénykezik - nos, az oltási kötelezettség mindezzel homlokegyenest ellentétes. Felelõtlen, egészség- és életellenes, kizárólag a vakcinalobbi érdekeit szolgálja - a gyártók gigaprofitját pedig egészségük elvesztésével, visszafordíthatatlan károsodásaikkal a gyermekek fizetik meg…

A csecsemõkori kötelezõ méreginjekciókat néhány család sikeresen megússza a rendszer adminisztrációs réseinek következtében. Az iskolai kampányoltások keretében azonban erre sokkal kisebb az esély. Célszerû lehet az oltási napokon a diákoknak otthon maradni, sõt, mivel az oltottak akár teljesen tünetmentesen fertõzhetnek is, ezért több napig is tanácsos messze elkerülni az iskola környékét. Értendõ ez minden évfolyamra.

A felelõsségteljes szülõ feladata kideríteni tehát, mikor oltanák gyermekét, s megelõzni a bajt. Ha nincs rá mód, hogy a gyermek otthon maradjon, akkor magyarázzuk el neki, hogy törvénysértõ és életellenes, visszafordíthatatlan beavatkozás az oltás, és ha megpróbálnák erõvel leoltani, az súlyos bûncselekmény - erre érdemes figyelmeztetni a kakaskodó védõnõket, iskolaorvosokat, tanárokat.

Célszerû találni több haladó gondolkodású osztálytársat, s összetartani, támogatni egymást, hisz sok esetben ilyenkor pszichikai erõszakot követ el a lebutított többség, s tévinformációik által felhatalmazva érezve magukat lehülyézik, leõsemberezik, leszektánsozzák a felvilágosultakat.

Nehéz ilyen helyzetben megértõnek lenni a támadó fellépést tanúsítókkal szemben, de gondoljunk arra, hogy beléjük plántálták a betegségektõl való rettegést, mely betegségek miértjeivel nincsenek tisztában. Próbáljuk kedvesen, higgadtan elmagyarázni úgy, hogy megértsék: az oltások nem védenek, hanem temérdek gyógyíthatatlan betegséget okozhatnak, károsítják az immunrendszert, megváltoztatják a géneket, oda nem való anyagokkal mérgezik a testet-lelket. S hogy az oltatlan nem jelent semmiféle veszélyt, az oltottal ellentétben.

Nem célunk meggyõzni azokat, akik úgy hiszik, hogy a természet hibásan lett megalkotva, s az emberi szervezet a vakcinaipar korrekciójára szorul. Azonban fogjunk össze mindnyájan, akik tudjuk azt, hogy az élet láthatatlan rend szerint mûködik, s védjük meg gyermekeinket az államilag támogatott oltási önkénytõl.

Az 1997-ben, az Európa Tanács által alapított Oviedói Egyezmény - melyet Magyarország 2002-ben aláírt - kimondja, hogy egészségügyi beavatkozás csak azután hajtható végre, ha abba az érintett szabadon, megfelelõ tájékoztatást követõen beleegyezett. A beleegyezés bármikor visszavonható. (2002. évi VI. törvény 5. cikk)
Nem követünk el tehát semmiféle szabálysértést, pláne nem bûncselekményt az oltások megtagadásával, s mások oltásmegtagadásra való buzdításával, hanem épp ellenkezõleg, egy immáron tíz éve érvényben lévõ törvény betartatásáért küzdünk. Sajnálatos módon az egészségügyi hatóságok gestapós módszerekkel terrorizálják a felvilágosult szülõket, a lakájbíróságok pedig cinkos módon asszisztálnak hozzá. Határozott, szervezett civil fellépésre van szükség, gyermekeink egészsége, élete a tét!

Ajánlott olvasmány: http://bekenagykovet.hu/okesz3

 
     
  vissza vissza a fõoldalra