Oltáskritikus Életvédõk Szövetsége

 
GARDASIL (HPV méhnyakrák-injekció) - 27 APRÓ TITOK
 
     

Labant Csaba elõszava: Az ÁNTSZ járványügyi fõosztályvezetõje, dr. Ócsai Lajos 2012 õszén azt nyilatkozta a sajtónak, hogy:

"Jelenleg az állam egy gyerek beoltására 14 éves korig 58 800 Ft-ot költ. Ez 10 kötelezõ védõoltást, valamint 1 kötelezõen ajánlott oltást jelent."

Pontosítsuk az ország oltásügyi vezetõjét: nem 10, hanem 11 db kötelezõ oltást és 3 db ajánlottat ír elõ az ÁNTSZ.

Hogy a közpénzbõl fizetett vakcinadiktátor a saját "mûvét" sem ismeri, azon nem meg sem lepõdünk...

Ócsai közölte azt is, hogy tervezik a kötelezõ vakcinák sorának bõvítését a bárányhimlõ-injekcióval (vigyázat, az MMR-hez hasonlóan abortált emberi magzat felhasználásával készül!!!) és a HPV-rákinjekcióval.

Ócsai stratégiája világos: elhint a médiákon keresztül egy hamis információt, amit mind a gyerekorvosok, mind a szülõk valósnak vélnek - teinktettel arra, hogy az illetékes hatósági vezetõ szájából hangzik el, és a közmédiumok teli torokból harsogják - s fel sem merül senkiben, hogy blöffrõl van szó, hogy valójában a magyar nemzettest jövõjét jelentõ gyermekek generációjának egészségét váltja aprópénzre a vakcinaügynökséggé züllõtt hivatal.

2011. decemberében azt nyilatkozta Ócsai, hogy 2012-tõl kötelezõ a pneumococcus oltás, s e nyilatkozat ismeretében rengeteg gyermekorvos kérdés nélkül adta be az 5 komponensû Infanrix és a 3 komponensû MMR mellé a 13-mas PCV-t. (Ócsai szerint mikor kerül természetes úton egy alig 2 hónapos csecsemõ véráramába 18 különféle vírus???) Kaptunk hírt olyan esetrõl is, amikor a szülõ döbbenten kérdezte az orvost, hogy miért kapott kisbabája egyszerre 2 injekciót, s azt a választ kapta, hogy az egy védõoltás két fecskendõben van...

Úgy lehet egy csecsemõt biztosan megóvni, ha a védõnõi szolgálatot (ártõnõi besúgórendszert), és a gyermekorvost nem veszi igénybe a szülõ. Ma már van néhány alternatív gyógyászattal foglalkozó orvos az országban, akik a gyermek érdekét tekintik célnak, s nem a felírt pirulák után kapott jutalékot...

A következõ cikk a hírhedt Gardasil (Silgard) HPV rákinjekcióról visszatartott információkat tartalmaz.

 

 
 
Amit a Merck nevû vakcinagyártó konszern, a HPV- oltás elõállítója a Gardasilról (egyes országokban Silguard) nem tud....
 

A Merck nem tudja...

1. ... hogy a vakcina megelõzi-e a rákot?

A Gardasilt rákmegelõzõ vakcinaként hirdetik. Charlotte Haug immunológus orvos a New Scientist (1) -ben megjelent cikkében azonban a következõket irja:

“Annak ellenére, hogy kijelentik, hogy a vakcina 2/3-dal vagy még nagyobb mértékben csökkenteni fogja a méhnyakrák okozta halálozásokat, az oltás globális hatékonysága a méhnyakrák megelõzésében továbbra is ismeretlen, és még évtizedekig az is lesz."

2. ... hogy szükségesek-e emlékeztetõ oltások (hatásnövelõk) és ha igen, milyen idõközönként?

3. ... hogy a Gardasil növeli-e a rák esélyét?

A vakcinát e tekintetben ugyanis nem tesztelték. (Labant Csaba: A többit sem!)

Lehetséges, hogy növeli a rák elõfordulási valószínûségét, mert az oltás hatására a szervezetben más, karcinogénebb vírustörzsek jelenhetnek meg.

(Bizonyos törzsek eltûnnek, de ezek kicserélõdnek más HPV vírustörzsekre.)

4. ...hogy a váratlanul felfedezett, alumíniumhoz kötõdõ rekombináns HPV DNS miatt növekszik-e a rák kockázata?


A SaneVax felkérte Dr. Sin Hang Lee patológust, hogy vizsgálja meg a Gardasilt az esetleges szennyezõdések szempontjából. A mintákban kimutatták a HPV-11 és a HPV-18 rekombináns DNS- t, mindkettõ az adjuvánsként használt aluminiumvegyülethez kötödött. (5)

"Nem tudjuk, hogy a rekombináns (genetikailag módosított) HPV DNS képes-e megváltoztatni az emberi DNS-t, és ezzel esetleg elindítani egy rákos folyamatot." (5)

(A fordító megjegyzése: A HPV vírus egy DNS-bõl és az azt körülvevõ vírusfehérjébõl áll. A Gardasil oltóanyag elméletileg nem tartalmazza - nem szabadna tartalmaznia - a teljes HPV vírust, csupán a vírusfehérje egy részét, amely az antigenitást biztosítja.)


5. ...hogy fennáll-e autoimmun betegségek fokozott kockázata a rekombináns HPV DNS miatt?


Azt sem tudják, hogy a genetikailag módositott HPV DNS, vagy járulékos DNS képes-e megváltoztatni az emberi DNS-t, esetlegesen egy sor autoimmun kórképet inditva el. (5)


6. ...hogy a HPV mindenképpen csak szexuális érintkezéssel átvihetõ fertõzés-e?

A Merck azt állítja, hogy a HPV egy szexuális érintkezéssel terjedõ betegség. Azonban bizonyára annak is tudatában van, hogy találtak már placentában, köldökzsinórban és újszülöttekben is HPV fertõzést. Tehát nem feltétlen csak szexuális úton terjedõ betegségrõl van szó. (6)

"A 2006 májusi FDA VRBPAC dokumentum szerint azok között a lányok között, akik korábban a vakcinákban található HPV virussal fertõzõdtek meg és megkapták a Gardasil oltást, 44,6% -kal nõtt a méhnyakrák elõfordulása életük során." (31)

Dr. Jim Howenstine orvos szerint: "A HPV vakcina 44,6%-kal megnöveli a méhnyaki lézió kialakulásának kockázatát az olyan nõkben, akik korábban olyan HPV vírustípussal fertõzõdtek meg, amelyet a vakcina tartalmaz. "(7)

A méhnyaki lézió egy prekarcinogén, azaz rákmegelõzõ állapot.

Ismeretlen, de rendkívül nagy számú fiatal lány van a világon, akik már megfertõzõdtek a HPV vírussal és most arra kényszerítik õket, hogy oltassák be magukat Gardasillal, mely azzal jár, hogy 44,6 %-kal megnõ az esélyük a méhnyakrákra. (32).. Ez nem csak hogy etikátlan és cinikus, hanem egyenesen kriminális cselekedet.

7. ...hogy a Gardasil genotoxikus hatású-e?


A vakcinát nem tesztelték genotoxicitásra (sem). (Azaz, hogy megváltoztathatja-e a DNS által tárolt genetikai információt.)


8. ...hogy a vakcina a különféle népcsoportoknál releváns vírustörzseket célozza-e meg?

2008 májusában végeztek egy tanulmányt magas kockázatú és többszörös HPV-fertõzésben szenvedõ jamaikai rákmentes nõk körében. Ez a vizsgálat az alábbiakat mondja ki:

“A legfontosabb eredmény az volt, hogy Észak-Amerikától, Európától és Ázsia néhány részétõl eltérõen itt nem a 16. és 18. HPV típus volt a leggyakoribb magaskockázatú genotípus. (8) Miért terjesztik a Gardasilt globálisan amikor a HPV 16 és HPV 18 lehet, hogy még csak nem is uralkodó a megcélzott népességek tagjai között?"

“A jamaikai nõknek e csoportjában a HPV genotípusok megoszlása eltér az Európában, Észak-Amerikában és Ázsia néhány részén talált mintázatoktól. Ezért lehet, hogy fontolóra kell venni más vakcinák kifejlesztését, amelyek a mi és a miénkhez hasonló populációkban található genotípusokat célozza meg." (28)

9. ...hogy a vírustörzsek idõvel megváltoznak, átalakulnak-e?


Rosemary Mathis, a SaneVax embere az alábbiakat irja: “Egy grafikon egyértelmûen mutatja, hogy a HPV 16 & 18 még csak nem is gyakori a kolumbiai nõkben egészen a huszas éveik közepéig – amikorra már az oltás hatása rég megszû
nik, ha egy lány serdölõkorban kapta meg a Gardasilt vagy a Cervarixot." (8)


10. ...milyen szövõdmények fordulhatnak elõ, amikor a Gardasilt más oltásokkal együtt adják be.

Errõl nagyon kevés tanulmány készült. (2)

11. ....hány súlyos oltási reakció volt eddig és ezek milyen mértékûek voltak?
A Nemzeti Vakcina Információs Központ (National Vaccine Information Center) szerint: “A becslések szerint az összes oltási reakciónak és oltási szövödménynek csak 1-10 százalékát jelentik a VAERS-nek. (9)(26)(32) (A VAERS az oltási reakciók, szövödmények bejelentési rendszere.)

Dr. Russell Blaylock szerint a vakcinákkal kapcsolatos problémák bejelentésének az aránya igen alacsony, kb 2 %, mivel a rendszer passzív és önkéntes jellegû. Blaylock becslései szerint valószínû, hogy a Gardasilból eredõen eddig több, mint 600 haláleset és több, mint 100,000 súlyos szövõdmény történt. (10)

A Merck nem hozta nyilvánosságra, hogy a vizsgálatok során a Gardasil oltásban részesülõ résztvevõk 73.3% -ánál egy új egészségkárosodás, betegség alakult ki. (32)

12. ...hogy milyen hosszútávú mellékhatásai lehetnek.

Jagannath Chatterjee szerint: “Az oltás élethosszon át kifejtheti hosszútávú hatásait, különösen mivel az általa beindított gyulladásos folyamat nem áll le. Sok vakcinaösszetevõ tartósan beágyazódik a szövetekbe, zsírsejtekbe, az agyba, és állandó jelleggel folyamatos és progressziv károsító hatással bir. A gyengített virusok, amelyek az oltásokban vannak, hosszú ideig nyugalmi, 'alvó' állapotban maradhatnak, gyakran mutálódnak és amikor az immunrendszer bármilyen oknál fogva legyengül, virulenssé válhatnak.
Mivel az oltóanyagok hátrányosan hatnak az immunrendszerre, az emberben jelenlévõ azon vírusok és baktériumok, amelyek korábban nem voltak virulensek, ma már betegségeket okoznak."

13. ... hogy mi lenne a vizsgálatok eredménye, ha minden klinikai vizsgálatban valódi placebót használtak volna.
“Az FDA engedélyezte, hogy a Merck nonreaktív sóoldat-placebó helyett egy potenciálisan reaktív alumíniumtartalmú placebót használjon kontrollként a vizsgálatban résztvevõk többségénél. Egy reaktív placebo mesterségesen megnövelheti a kísérletben vizsgált szer vagy oltóanyag biztonságának látszatát." (12)(29)

14. .... hogy mi lenne a klinikai vizsgálatok eredménye, ha a Merck nem használta volna a saját kizárási kritériumait?


A vakcinát gondosan válogatott embereken tesztelték. (2, 13)

Ez a csoport nem reprezentatív minta azokra az embercsoportokra, akik megkapták vagy a jövõben meg fogják kapni az oltást. A kizárási kritériumok:

1) A vakcina bármely összevetöjére fennálló allergia
2) korábbi súlyos allergiás reakció
3) élelmiszerre vagy gyógyszerre fennálló korábbi allergia
4) autoimmun betegség, immunhiányos állapot vagy veszélyeztetett immunállapot
5) A kórelõzményben szereplõ bármely olyan betegség, terápia, laboratóriumi eltérés vagy más körülmény, amely miatt a résztvevõ számára nem ajánlott a vizsgálatban való részvétel.
6) Klinikailag jelentõs betegség vagy a fizikai vizsgálat illetve a kórtörténet áttekintése során talált klinikailag jelentõs eltérés, amely, a vizsgálatot végzõ véleménye szerint, a vizsgálat kimenetelét befolyásolhatja.
7) Gyengített immunrendszer vagy más immunproblémák

”Ha ezeket a kritériumokat tudnák és alkalmaznák az amerikai családoknál a gyermekek oltását megelõzõen, akkor gyakorlatilag egyetlen egy lányt vagy fiút sem engedtek volna beoltani aközül a 22,000 közül, akik Gardasil által károsodottként szerepelnek a CDC oltási szövödményeket jelentõ rendszerében (VAERS). Ezenfelül az a 100 gyermek, aki a HPV oltás miatt halt meg, ma is élne." (13)

Összefoglalva: Azáltal, hogy a fenti kritériumokkal kiválasztott résztvevõkön végzik el a klinikai vizsgálatokat, az átlagnépességet, amely az oltás /leendõ/ alanyait képezi, gyakorlatilag kihagyják belõle. Ennek következtében e fenti gyakorlat miatt nem tudjuk, hány embernél áll fenn szövõdmény/oltási reakció kockázata.

15. ...hogy nõ-e a vérrögképzõdés kockázata, amikor a Gardasilt hormonális fogamzásgátlókkal együtt alkalmazzák?
A Gardasil és a fogamzásgátlók együttes alkalmazására vonatkozó vizsgálat nem fókuszált a vérrögképzõdés kockázatára növekedésére.

A CDC azt állítja: “Érkeztek bejelentések arról, hogy a Gardasil oltást követõen néhány nõben vérrögök alakultak ki. Ezek a vérrögök a szivben, tüdõben és a lábakban fordultak elõ. E nõk többségénél fogamzásgátlók, dohányzás, túlsúly és más kockázati tényezõk miatt fennállt a vérrögképzõdés kockázata.” (14)

A Gardasil oltást követõ vérrögképzõdés bejelentett eseteit tehát rá lehet fogni más tényezõkre, amikor a valódi ok lehet, hogy pont maga az oltóanyag.

16. ...hogy növeli-e a Gardasil az agykárosodás kockázatát?

A poliszorbát nevû összetevõ porózusabbá teszi a vér-agy gátat és segíthet az idegrendszer számára mérgezõ alumínium, nátrium-borát és más mérgezõ anyagoknak átjutni az agyszövetbe. (15)

Sok Gardasilt követõen károsodott lánynál mutatkoznak az agykárosodás tünetei. (16)

Nagyon kevés olyan boncolást végeztek eddig (ha végeztek egyáltalán), amely során alapos vizsgálatnak vetették volna alá a Gardasil beadást követõen meghalt fiatal lányok agyszövetét.

17. ...hogy mik a vizsgálati eredmények egyik csoportról a másikra történõ extrapolálásának (kivetítésének) következményei?


Az American Chronicle-ban Christina England ezt írja: “A Gardasilt sosem tesztelték 15 év alatti lányokon, mondja Diane Harper.” (17)

A vakcinát különbözõ korcsoportoknak ajánlják, valamint fiúknak is, bár nem tudni, hogy extrapolálhatók-e a hasonló eredmények más csoportokra.

Általánosságban nincs információ az oltásnak az élettani hormonális változásokkal kapcsolatos hatásairól sem. ( pubertás, menstruációs ciklus, terhesség, menopauza)

18. ...hogy mik a következmények annak, ha a vakcinát nem rázzák fel alaposan a beadás elõtt.

A beadásra vonatkozó instrukciók között szerepel, hogy az oltóanyagot beadás elõtt alaposan fel kell rázni. (2)
Nem találhatóak olyan vizsgálatok, amelyek arra vonatkoznak, milyen következményekkel jár, ha ezt az instrukciót nem tartják be, pedig a gyakorlatban ennek reális esélye van.

19. ...hogy a vakcina a benne lévõ poliszorbát miatt növeli-e a terméketlenség kockázatát?
Laboratóriumi patkányokkal végzett kísérletekben a poliszorbát terméketlenséget okozott. (18),(19)

20. ...hogy a poliszorbát karciogén-e?


Jeffrey J. Aufderheide egy cikkében azt a kérdést teszi fel: “Lehetséges-e, hogy többek között azért nem tesztelik az oltást karciogenitásra, mert a Tween 80 (polyszorbát 80) egy karciogén (rákot okozó) vagy co-karciogén anyag?" (20)

21. ...hogy milyen egészségügyi következményekkel jár a poliszorbát és az L-hisztidin együttes jelenléte az oltásban.


Cynthia A. Janak írt errõl a “Polyszorbát 80 és Hisztidin, a tragikus házasság” (21) címû cikkében.

22. ...hogy az alumínium adjuváns biztonságos-e?

Catherine Frompevich az alábbiakat irja az "Alumínium az oltásokban. Hol vannak a biztonságra vonatkozó vizsgálatok?" (22) címû cikkében:

“Az oltóanyag-gyártók az 1930-as évek óta használnak adjuvánsként alumíniumot a vakcinákban. Azonban, abból az anyagból, amit évek alatt az oltásokkal és az oltások kutatásával kapcsolatban sikerült összegyûjtenem, úgy tûnik, hogy nem léteznek az alumínium biztonságosságára vonatkozó vizsgálatok."

“Bár az alumíniumot adjuvánsként évtizedek óta használják az oltásokban, sosem végeztek klinikai vizsgálatokat a biztonságosságát illetõen.”(30)

“Az alumínium, adjuváns formájában növeli az autoimmun betegségek, agyi gyulladások és ehhez kapcsolódó idegrendszeri szövõdmények kockázatát és ezért mélyreható és széleskörû következményekkel jár az egészségre."

“Annak ellenére, hogy már közel 90 éve használják széleskörben az alumínium-adjuvánsokat, az orvostudomány még mindig meglepõen keveset tud ezeknek a vegyületeknek a hatásmechanizmusairól." (23)(31)

23. ...hogy milyen következményekkel jár a bórax (nátrium borát) jelenléte az oltásban.

A nátrium-borátot néhány országban élelmiszeradalékként használják, de számos helyen már betiltották.

"Ha káros az egészségre, miért teszik bele a HPV vakcinába?" (24)

24. ...hogy a vakcina megnöveli-e majd a vetélések, halvaszületések és magzati anomáliák károsodások kockázatát?


“Terhes nõkkel nem végeztek megfelelõ és jól kontrollált vizsgálatokat." (2)

Norvégiában a Gardasil szerepel a gyermekek védõoltási programjában. 12 éves korú lányoknak adják be.

A norvég kormány, az FDA és a Merck között létrejött egy kutatási szerzõdés.

A szerzõdésben az FDA kijelenti a Merck felé:

“A Merck elkötelezte magát, hogy a norvég kormánnyal együttmüködve elvégez egy vizsgálatot - ha a GARDASIL ® -t jóváhagyja az EU és a norvég kormány a HPV oltást a nemzeti oltásirányelvekbe integrálja - abból a célból, hogy felmérje Norvégiában a HPV vakcinának az alább felsoroltakra kifejtett hatását:
e) A Gardasil alkalmazása és a terhesség kimenetelei közti kapcsolatra - különösen a veleszületett anomáliákat illetõen."

25. ...hogy a Gardasil kiválasztódik-e az emberi anyatejben?


A terméktájékoztató szerint nem végeztek erre vonatkozó vizsgálatokat. (2)

26. ...hogy mi az összetevõk teljes listája.


Hihetetlennek hangzik ugyan, de a Merck nem ismeri a Gardasil teljes összetételét.

SaneVax: ”Ha a Merck és az FDA tudná, hogy az oltás kismennyiségben tartalmaz rekombináns HPV L1-specifikus DNS darabokat, miért állítják azt világszerte a marketingszövegekben és a tájékoztatókban, hogy a vakcina nem tartalmaz vírus DNS-t? "

Jóeséllyel feltételezhetö, hogy - potenciális egészségkárosító hatása miatt - a vakcina nem kapott volna engedélyt, ha a gyártó tájékoztatta volna a hatóságokat arról, hogy az oltóanyagban alumíniumhoz kötött, génmanipulált DNS található. (27)

27. ...hogy a lehetséges elõny nagyobb-e a kockázatnál?


Amikor a Merck és más támogatók oly keveset tudnak az oltóanyagról, lehetetlen mérlegelni a kockázatokat a lehetséges elõnyökkel szemben. Következésképpen az oltás biztonságosságát nem lehet felmérni.


Az írás az alábbi cikk alapján készült: http://www.thehomeopathiccollege.org/portfolio-view/gardasil-27-dirty-little-secrets/

Források:
1. http://www.newscientist.com/article/dn20928-we-need-to-talk-about-hpv-vaccination-seriously.html?full=true
2. http://www.merck.com/product/usa/pi_circulars/g/gardasil/gardasil_pi.pdf
3. http://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMe0804638
4. http://www.naturalnews.com/031901_Gardasil_vaccines.html
5. http://sanevax.org/sane-vax-inc-announces-the-discovery-of-viral-hpv-dna-contaminant-in-gardasil/
6. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18972230
7. http://www.newswithviews.com/Howenstine/james170.htm
8. http://www.naturalnews.com/031901_Gardasil_vaccines.html
9. http://www.cbsnews.com/htdocs/NVICGardasilvsMenactraVAERSReportFeb2009.pdf
10. http://looktruenorth.com/limited-government/17688-the-real-reasons-michele-bachmann-is-being-pilloried-about-gardasil.html
11. http://sanevax.org/vaers-report/
12. http://www.bmj.com/content/334/7605/1182.1/reply
13. http://www.renewamerica.com/columns/janak/110927
14. http://www.cdc.gov/vaccinesafety/Vaccines/HPV/gardasil.html
15. http://www.vaccinationcouncil.org/2009/06/10/aluminum-and-vaccine-ingredients-what-do-we-know-what-don't-we-know/
16. http://sanevax.org/bioethicists-not-so-ethical-when-it-comes-to-gardasil-injuries
17. http://www.americanchronicle.com/articles/view/125647
18. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8473002?dopt=Abstract
19. http://www.whale.to/vaccine/polysorbate.html
20. http://vactruth.com/2011/08/23/vaccine-ingredients-non-ionic-surfactants-tween-80-triton-x-100-nonoxynol-9/
21. http://www.whale.to/vaccine/janak.html
22. http://vactruth.com/2011/05/26/aluminum-in-vaccines-where-are-the-safety-studies/
23. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21568886
24. http://www.whale.to/vaccine/sb.html
25. http://www.fda.gov/BiologicsBloodVaccines/Vaccines/ApprovedProducts/ucm111283.htm
26. http://www.nvic.org/reportreaction.aspx
27. http://sanevax.org/gardasil-contamination-ema-steps-up-to-the-plate-fda-drops-the-ball/#comment-972
28. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2638456/
29. http://www.free-press-release.com/news-truth-about-gardasil-demands-department-of-justice-investigate-hpv-vaccines-part-1-of-3-1317134493.html
30. http://findarticles.com/p/articles/mi_m0FDL/is_4_14/ai_n24354801/
31. http://vaccinexchange.files.wordpress.com/2011/05/tomljenovic_shaw-cmc-published2.pdf
32. http://www.onemoregirlfilm.com/about.html

 

Fordította: az OKÉSZ publikációs csoportja

Lektorálta: Labant Csaba

A forrás megjelölésével szabadon terjeszthetõ.

 

vissza