Oltáskritikus Életvédõk Szövetsége

 
 
 
A Hepatitis B "védõoltás" ahelyett, hogy védene, tönkreteszi a májat


A Hippokrátészi elvek szerint a megelõzõ gyógymódoknak rendkívül biztonságosnak kellene lenniük, hisz a céljuk védettség nyújtása olyan betegségekkel szemben, melyeket egyáltalán nem is biztos, hogy elkapnának.
(Marc Girard: A Hepatitis B védõoltás autóimmun rizikói)

 

Elképesztõ felfedezést publikált az Apoptosis folyóirat: a Hepatitis B védõoltás, melyet azzal az ürüggyel adnak, hogy megelõzze a Hepatitis B vírusfertõzést, sejtpusztulást okoz, tönkreteszi a májat.

A "Hepatitis B védõoltás idézi elõ az apoptotikus halált a Hepa 1-6 sejtekben" címû tanulmányban a kutatók belekezdtek "… egy laboratóriumi körülmények között mûködõ modellrendszer kialakításába, amely alkalmas a Hepatitis B oltóanyag által okozott sejtmérgezés mechanisztikus (mûszerekkel történõ) kutatására, és a vakcina által okozott sejthalál vizsgálatára.


Megállapították, hogy a Hepatitis B oltóanyag váltotta ki a "mitokondriális integritás elvesztését, az apoptózis indukcióját és a sejthalált" az alacsony dózisú adjuvált Hepatitis B oltóanyagnak kitett májsejtekben. Az alkalmazott adjuváns (hatásfokozó) az alumínium-hidroxid volt, amelyet egyre növekvõ mértékben azonosítanak az autoimmun betegségek egyik közreható okaként a beoltott lakosság körében.


A felfedezés - miszerint a Hepatitis B oltóanyag károsítja a májat (hepatotoxicitás) - megerõsíti azokat a korábbi megállapításokat (1999.), melyek szerint a vakcina mintegy 294%-ig növeli a májproblémák elõfordulását a 6 évesnél fiatalabb amerikai gyermekeknél a beoltatlan kontrollcsoportokkal szemben.
Egy másik tanulmány, melyet a Hepatogastroenterology folyóiratban közöltek 2002-ben, megállapította, hogy a Hepatitis B védõoltást statisztikailag kapcsolatba hozható a gasztrointesztinális (
gyomor-bél) reakciókkal, köztük: a májgyulladással, a gasztrointesztinális megbetegedéssel és a májfunkció vizsgálat során tapasztalt rendellenességekkel - összehasonlítva egyéb beoltott kontrollcsoportokkal.
Ez azonban csupán a jéghegy csúcsa…


Egy 2011 júniusában a Molecular Biology Reports c. folyóiratban megjelent feltáró tanulmányban a kutatók kimutatták, hogy a Hepatitis B oltóanyag 144 gén mûködését változtatja meg az egér májában az oltás beadását követõ egy napon belül, amelyek közül 7 gén a gyulladás kialakulásával és AZ anyagcserével kapcsolatos.

A szerzõk megjegyezték: "A vakcinagyártók rendszerint végeznek biztonsági tesztelést, de az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és a gyógyszerkönyvek valamennyi követelménye csak az általános toxicitás (mérgezés) megfigyelésére vonatkozik, az oltóanyag génmûködéssel kapcsolatos tanulmányozását azonban nem vizsgálják rutinszerûen."


Vajon a Hepatitis B oltóanyag génmûködést megváltoztató jelensége lehet az egyik oka annak, hogy több mint 60 súlyos egészségkárosító hatás létezik, amelyek kapcsolatba hozhatók az oltóanyaggal, amint azt a kortársi ismeretterjesztõ és publikált orvosbiológiai irodalom dokumentálta, ezek között pl. a hirtelen csecsemõhalál?
Egyéb lehetséges akciómechanizmusok a Hepatitis B veszélyes mellékhatásai mögött a következõk…
- A Hepatitis B oltóanyagok tartalmazhatnak Hepatitis B vírus polimerázt szennyezõanyagként, amely beindíthat egy autoimmun folyamatot a mielin (az idegek védõburkolata) ellen.
- A Hepatitis B elõidézhet autoimmun mielinpusztító megbetegedést a molekuláris mimikri révén, amely az oltóanyag antigén, az Epstein-Barr vírus és a humán mielin között létezik.

Miért oltják a csecsemõket Hepatitis B vírus ellen?
Az igazi veszély abban rejlik, hogy a Hepatitis B vírus elleni általános oltási kötelezettség sokkal több kárt okozhat, mint amennyi hasznot hajt. Valójában a legkisebbjeink - a csecsemõk - vannak kitéve annak, hogy jóvátehetetlenül károsodjanak, mivel a CDC oltási program megköveteli a Hepatitis B védõoltás beadását születéskor, 1-2 két hónapos korban, és azután ismét 3-6 hónapos korban. (Az USA-ban. Magyarországon az iskolában adják be a 13 és a 14 éveseknek.)


A Hepatitis B általános oltási kötelezettséget 1991-ben javasolták a amerikai újszülötteknek, az ellentmondó biztonsági eredmények ellenére. Talán nem véletlen egybeesés, hogy az autizmus elõfordulása manapság 1500%-kal magasabb, mint a védõoltás bevezetése elõtti idõszakban. Mialatt nem beszélhetünk "genetikai járványról" a "genetikai" szó tradicionális örökletes értelmében, létezik egy - a környezet által indukált - génmûködés módosulás, amint azt fent vázoltuk. Más szóval, a vakcina hatásfokozói (pl. etil-higany, alumínium) és az oltóanyag antigénjei képesek súlyosan befolyásolni a genetikai infrastruktúra stabilitását, amelytõl az egészségünk függ.


A Toxicology and Environmental Health c. folyóirat 2010-ben publikált egyik tanulmánya szerint a fiú újszülöttek, akiket 1999 elõtt oltottak be Hepatitis B oltóanyaggal, háromszor akkora kockázatnak voltak kitéve a szülõk által bejelentett autizmussal kapcsolatban. Miért 1999 elõtt? 1999. augusztus 27-én a CDC (ÁNTSZ az USA-ban) a thimerosal (organikus higanytartalom) alkalmazásával összefüggõ súlyos idegmérgezés hallgatólagos tudomásulvételével jóváhagyta az elsõ thimerosal-mentes Hepatitis B vakcinát. Sajnos, még a higany (melyet a másik idegmérgezõ anyaggal, a alumínium-hidroxiddal pótoltak) eltávolítása után is az autizmus elõfordulása számos nagyságrenddel magasabb, mint mielõtt a CDC egyre nyomulósabb oltási programja (60+ 6 éves korra) elérte a jelenlegi arányokat.


Egy további szembetûnõ probléma a csecsemõknek beadott Hepatitis B oltóanyaggal kapcsol
atban, hogy a Hepatitis B vírus csupán a véren és az ondósejteken keresztül adható át a fertõzöttek által, mely két módja annak, aminek az újszülött valaha is ki lehet téve, nyilvánvalóan ez nem vonatkozik a kórházban világra jöttekre; kivéve, természetesen, ha az édesanya a vírushordozó, és így közvetlenül átörökítheti a vírust az utódjára. De a kórházak szûrhetik, és szûrniük kell az édesanyákat megelõzõ módszerrel a Hepatitis B-re, ezzel fölöslegessé téve valamennyi csecsemõ vakon történõ beoltását. Ezen túl, nincsenek szúrópróbaszerûen ellenõrzött kísérletek, amelyek kiértékelték volna a Hepatitis B vakcina beadásának hatásait a terhesség alatt a csecsemõ megfertõzõdésének megelõzése érdekében, annak ellenére, hogy a várandós asszonyok éppen ez okból megkapják az oltóanyagot. Léteznek kutatások, amelyek kimutatják, hogy a Hepatitis B immunizáció nem nyújt garantált védelmet a megfertõzõdés ellen, tehát igazából nem eshet a vakcina által megelõzhetõ betegségek kategóriájába.


Forrás: http://www.greenmedinfo.com/blog/hep-b-vaccine-damages-liver-it-supposed-protect

Angolból fordította : Oltáskritikus Életvédõk Szövetségének publikációs csoportja

   
       
 
vissza